De luierbank verwelkomt uw ongebruikte luiers!

Op 24 januari 2017, over deze onderwerpen: OCMW - Sociale zaken

Op 1 december ging het initiatief "de luierbank" van start en dit dankzij een brede samenwerkingen van het Huis van het Kind Haspengouw, het OCMW, Vincentius Kortessem, BUSO De Dageraad, de voor- en naschoolse/buitenschoolse opvang Het Klokhuisje en het kinderdagverblijf De Kabouter. 

OCMW-voorzitter Steffi Philtjens zette mee haar schouders onder dit initiatief:"Kinderen ontgroeien hun luiers snel waardoor ouders vaak met overschotten blijven zitten. Via dit project willen we deze overtollige luiers inzamelen waarna ze door Vincentius Kortessem verdeeld worden onder kansarme gezinnen. Zo kunnen gezinnen die in aanmerking komen een pakket van 25 luiers kopen voor maar 1 €."

Zit u dus nog met een teveel aan luiers? Doneer ze dan aan de luierbank! Indien u dit initiatief een warm hart toedraagt maar geen luiers ter beschikking hebt, kan u ook altijd een bijdrage storten op de Luierrekening BE82 7360 3430 9368. Voor meer informatie kan u terecht bij het OCMW - Celine Pirlet: 011/85.82.70  en Vincentius Kortessem - Jean Nijs: 0474/05.52.38.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is